06-12459806 info@vbslochem.nl

Susan Boelens, Arbeidsdeskundige

Inmiddels werk ik ruim 20 jaar op het gebied van preventie, verzuimmanagement en begeleiding. Ik richt mij op arbeidsdeskundig onderzoek & advisering en coaching/begeleiding van werkgevers en werknemers. De verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en mijn ervaring binnen het brede werkveld maken dat ik een allround adviseur ben op het gebied van werk & balans, werk & ziekte, dreigend en/of langdurig verzuim, passend werk & re-integratie en de Wet Verbetering Poortwachter.

  • Register Arbeidsdeskundige
  • Verzuimspecialist (BIG geregistreerd 39006362330)
  • Register Casemanager (RCCM)
  • Tel. 06-23614703


Martin van den Heuvel, Arbeids- en Organisatiedeskundige

Ik heb gewerkt bij verschillende Arbodiensten als manager/Arbeids- en Organisatiekundige, waaronder het opzetten van een MKB Arbodienst in Oost Nederland. In 2007 ben ik begonnen als zelfstandig Arbeids- en Organisatiekundige. Mijn werk bestaat uit het bevorderen van de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers binnen organisaties en gezonde financiƫle groei van organisaties.

Ik heb een coachende, mensgerichte, gepassioneerde, creatieve en enthousiaste stijl van werken met een duidelijke focus op het (team)resultaat. Na de middelbare school studeerde ik HBO-V, Voorlichtingskunde, PR en Marketing en Arbeids- en Organisatiekunde. Deze laatste opleiding is vooral gericht op veranderkundige en organisatorische (HR) aspecten binnen organisaties.

  • Register A&O'er, HOBEON: 56863

  • Tel 06-12459806